HUBUNGI SAYAABDULLAH AIMAN ABU SOPIAN

Minat dengan dunia teknologi maklumat, sistem rangkaian, internet, perisian. Masih lagi bergelar seorang pelajar dan menuntut di Politeknik Seberang Perai dalam bidang Teknologi Maklumat(Pengaturcaraan). Kini sedang menjalani Latihan Praktikal di Majlis Perbandaran Taiping. Ada sebarang komen dan ingin mengajukan sebarang soalan? Anda boleh terus berhubung di Facebook saya. Insyaallah jika berkesempatan saya pasti menjawabnya.

My Google Profile

3 ulasan:

  1. Salam,saya admin dari laman forum Sembang Sini ingin bergabung dengan anda untuk sama-sama meramaikan lagi pembaca di forum saya dan juga blog anda saya juga ingin membuat exchange link dengan anda supaya pembaca dapat melihat blog anda di forum saya dan forum saya di blog anda.Jika anda berminat sila daftar di http://sembangsini.ohmylife.net/.Walaupun laman saya ini hanya subdomain tapi saya akan cuba sedaya upaya untuk mencari pembaca yang lebih ramai lagi.

    BalasPadam
  2. salam...printer saya canon mp287 ciss,asyik error e03,dah mcm2 suami saya buat,siap hantar kat kedai tu semula.sampaikan org kt kedai tu pun suruh hantar kat canon. Dh buat apa yg awak cadangkan,tapi semua tak boleh.Baru guna tk sampai 3 bulan. Boleh bagi pendapat tak apa yg perlu kami lakukan,sebelum saya simpan printer tu dalam stor ..jasa baik awak amat saya hargai.Satu lagi boleh tak Hp2280 buat ciss printer... Tolong email saya segera.Terima kasih banyak2.

    BalasPadam
  3. email saya... aban7076@yahoo.com,TQ

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...